Schrijf je nu in voor de zomereditie van Café Commerce!

Op donderdag 16 juni heten we je graag welkom in de Belfleur voor de derde editie van Café Commerce.

Jullie zijn welkom vanaf 18u45. Deze editie bieden we jullie een heerlijk BBQ-buffet aan met wijn, bier en frisdrank naar keuze. En dat de hele avond lang! Voor dit alles vragen we slechts een bijdrage van €25 p.p.

Tijdens deze avond maken we tijd voor een kort informatiemoment waarbij we de komende activiteiten en samenwerkingen zullen verduidelijken. Nadien volgt er een gezellig optreden van een live-band en een leuke babbel onder ondernemers!

Na de inschrijving ontvang je de factuur. Inschrijven kan via onderstaande formulier en tot en met 07/06/22. 

*De inschrijving is pas geldig als de bijdrage betaald is. Mogen wij vriendelijk vragen om ons te verwittigen indien je toch niet kan komen? Kosteloos annuleren kan tot en met maandag 13 juni via e-mail aan info@handelaarshouthalen-centrum.be. Voor wie niet of laattijdig annuleert, zien wij ons genoodzaakt een organisatiekost van €25 aan te rekenen.

Straat en huisnummer
*De gegevens die u invult heeft Handelaars Houthalen-Helchteren nodig om de overeenkomst die u met ons afsluit te kunnen uitvoeren. Vanuit het gerechtvaardigd belang om te ondernemen gebruiken wij deze gegevens ook om u relevante informatie te bezorgen over het aanbod van Handelaars Houthalen-Helchteren. U kan ten allen tijde bezwaar maken tegen deze laatste verwerking via info@handelaarshouthalen-centrum.be. Alle details over deze verwerkingen en uw rechten vindt u in ons privacybeleid. Handelaars Houthalen-Helchteren houdt zich het recht voor om foto’s en video’s die tijdens de activiteit worden genomen, nadien te gebruiken en publiceren.

Categorieën

Recente artikels

Schrijf je nu in voor de zomereditie van Café Commerce!

Op donderdag 16 juni heten we je graag welkom in de Belfleur voor de derde editie van Café Commerce. Jullie zijn welkom vanaf 18u45. Deze editie bieden we jullie een heerlijk BBQ-buffet aan met wijn, bier en frisdrank naar keuze. En dat de hele avond lang! Voor dit alles vragen we slechts een bijdrage van €25 p.p. Tijdens deze avond […]