Schrijf je in voor Café Commerce op 8/06

Op donderdag 8 juni heten we je graag welkom in Kasteel Engelhof (Hengelhoefdreef 2) voor de zomereditie van Café Commerce. Jullie zijn welkom vanaf 18u45.

Deze editie bieden we jullie een heerlijk BBQ-buffet aan met wijn, bier en frisdrank naar keuze. En dat de hele avond lang! Voor dit alles vragen we een bijdrage van €35 p.p.  Na een kort informatiemoment, volgt er een gezellig optreden door een live-band en een leuke babbel onder ondernemers!

Na je inschrijving ontvang je de factuur. Inschrijven kan via onderstaande formulier en tot en met 31/05/23.

*De inschrijving is pas geldig als de bijdrage betaald is. Mogen wij vriendelijk vragen om ons te verwittigen indien je toch niet kan komen? Kosteloos annuleren kan tot en met maandag 5 juni via e-mail aan info@handelaarshouthalen-centrum.be. Voor wie niet of laattijdig annuleert, zien wij ons genoodzaakt een organisatiekost van €35 aan te rekenen.

Straat en huisnummer
Bezorg ons indien mogelijk ook de namen van de gast(en).
*De gegevens die u invult heeft Handelaars Houthalen-Helchteren nodig om de overeenkomst die u met ons afsluit te kunnen uitvoeren. Vanuit het gerechtvaardigd belang om te ondernemen gebruiken wij deze gegevens ook om u relevante informatie te bezorgen over het aanbod van Handelaars Houthalen-Helchteren. U kan ten allen tijde bezwaar maken tegen deze laatste verwerking via info@handelaarshouthalen-centrum.be. Alle details over deze verwerkingen en uw rechten vindt u in ons privacybeleid. Handelaars Houthalen-Helchteren houdt zich het recht voor om foto’s en video’s die tijdens de activiteit worden genomen, nadien te gebruiken en publiceren.

📍Locatie: Hengelhoefdreef 2, 3530 Houthalen-Helchteren

Categorieën

Recente artikels

Schrijf je in voor Café Commerce op 8/06

Op donderdag 8 juni heten we je graag welkom in Kasteel Engelhof (Hengelhoefdreef 2) voor de zomereditie van Café Commerce. Jullie zijn welkom vanaf 18u45. Deze editie bieden we jullie een heerlijk BBQ-buffet aan met wijn, bier en frisdrank naar keuze. En dat de hele avond lang! Voor dit alles vragen we een bijdrage van €35 p.p.  Na een […]